شاخص امنیت غذایی (IPC) یک ابزار جهت سنجش میزان شدت کمبود غذایی و گرسنگی در جهان است که پنج سطح از کمبود و گرسنگی را تعریف می‌کند: سطح اول امنیت غذایی، سطح دوم فشار غذایی (دسترسی متوسط به غذا)، سطح سوم بحران غذایی (کمبود شدید غذا و سوءتغذیه حاد)، سطح چهارم وضعیت اضطراری غذایی (گرسنگی شدید، افزایش مرگ‌ومیر و نیاز به اقدام فوری)، سطح پنجم وضعیت فاجعه‌بار غذایی یا قحطی (فروپاشی کامل سیستم غذایی و گرسنگی فاجعه‌بار). طبق گزارش‌ها، سوءتغذیه در نوار غزه 10 برابر بیشتر از دوران پیش از جنگ است که کودکان زیر 5 سال و زنان باردار از ابتدای جنگ تاکنون بیشترین آسیب را متحمل شده‌اند. آب آشامیدنی نیز همچون غذا در غزه یک دارایی باارزش ولی کمیاب محسوب می‌شود. با قطع جریان برق و عدم تولید آب شیرین توسط تأسیسات آب‌شیرین‌کن در غزه، این منطقه با کمبود شدید آب آشامیدنی نیز مواجه است.

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x